بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

معرفی همایش ( یا پیام دبیر همایش )

هدف از برگزاری کنگره ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان و واحدهای برتر یا برجسته یا موفق صنعت غذا و درمجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی مواد غذایی هست و با برگزاری کنگره در هرسال، میتوان با ایجاد همبستگی میان طیف گسترده زنجیره علم و تولید، گامی فراتر در راستای تولید غذای سالم برداریم و با شناسایی نیازها، علم را به عمل نزدیکتر کنیم. امید است تا متخصصان، پژوهشگران و تولیدکنندگان گرامی با مشارکت فعال در کنگرههای آینده و با ارائه پیشنهادهای سازنده، بستر لازم برای تحقق این مهم را بیشازپیش فراهم آورند.

محورهای همایش :

  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
  • کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • بحران آب و صنایع غذایی
  • غنی سازی مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع فرآورده های گوشتی
  • صنایع فرآورده های غلات
  • صنایع بسته بندی مواد غذایی
  • صنایع فرآورده های لبنی
  • صنایع روغن
  • تراریختگی
  • سایر پژوهش های نوین در صنایع غذایی

نظرات