معرفی کنفرانس:
روشهای محاسباتی متداول به اصطلاح سخت تنها می توانند پدیده های نسبتا ساده را به صورت دقیق مدلسازی و تجزیه و تحلیل کنند. در حالی که با روشهای محاسباتی نرم می توان پدیده های بسیار پیچیده را مدلسازی و تجزیه و تحلیل نمود. پروفسور زاده به عنوان مبدع منطق فازی محاسبات نرم را به عنوان روشی نوظهور تعریف می کند که سعی دارد به قدرت قابل توجه ذهن انسان در تحلیل و یادگیری دست یابد، مانند انسان فکر کند، یاد بگیرد و استنتاج کند آنهم در محیطی توام با عدم قطعیت. محاسبات نرم از علومی است که در دهه های گذشته با توسعه روشهای محاسباتی پیشرفته و با یاری گرفتن از توسعه صنعت و علوم نرم افزاری کامپیوتری و نیز فراگیر شدن استفاده از کامپیوترهای شخصی، پیشرفت شگرفی داشته و این توسعه باعث حل مسایل بسیاری در شاخه های مختلف علوم و مهندسی و در نهایت توسعه هرچه بیشتر این علوم مختلف شده است.
پیشرفتهای روز به روز در رشد الگوریتمها و روشهای مختلف محاسبات نرم و کاربردهای آنها در موضوعات مختلف شاخه های مختلف علوم و مهندسی از جمله مهندسی برق و کامپیوتر به حدی است که امروزه درصد بسیار بالایی از تحقیقات صورت گرفته در این شاخه ها دردانشگاهها و نیز مراکز مختلف تحقیقاتی از این الگوریتمها به عنوان ابزار غیرقابل جایگزین برای حل مسایل استفاده می کنند و برای توسعه و بهبود سیستمهای خود به صورت پیوسته در حال تحقیق برای توسعه و بهبود الگوریتمها و روشهای محاسباتی با قابلیتهای بیشتر ندارند.
اهداف کنفرانس:
این کنفرانس با هدف ارائه آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه متخصصین دانشگاهی و محققان در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکت کنندگان در کنفرانس برگزار می گردد. هدف دیگر برگزاری کنفرانس تعامل و تبادل اطلاعات بین مجموعه های مختلف دانشگاهی می باشد. بدیهی است مشارکت اساتید و محققان و دانشجویان در یک محیط علمی صمیمانه می تواند ضمن ایجاد انگیزش در تمامی دست اندرکاران این شاخه از علم، میتواند چشم اندازهای جدیدی را برای هر یک از شرکت کنندگان در کنفرانس فراهم آورد.
محورهای کنفرانس:
مدیریت مصرف انرژی
یادگیری ماشین و علوم داده
شبکه های کامیپوتری
فناوری اطلاعات
برق - قدرت
برق- الکترونیک
برق- مخابرات
برق- کنترل
مهندسی پزشکی