دومین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی

دومین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی

محورهای همایش

علوم صنایع غذایی

  • صنایع روغن
  • غنی سازی مواد غذایی
  • صنایع فرآورده های لبنی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع فرآورده های غلات
  • صنایع فرآورده های گوشتی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • بحران آب و صنایع غذایی
  • صنایع بسته بندی مواد غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • سایر پژوهش های نوین در صنایع غذایی

کشاورزی ارگانیک

  • تغذیه دام و طیور
  • فیزیولوژی دام و طیور
  • پرورش و تغذیه آبزیان
  • ژنتیک و اصلاح دام و طیور
  • کشاورزی ارگانیک و پایدار
  • کشاورزی ارگانیک و پایدار
  • کاربرد علوم نانو در کشاورزی
  • زیست شناسی (گیاهی و جانوری)
  • هواشناسی و بیوتکنولوژی کشاورزی
  • مدیریت علف‍های هرز، آفات و بیماری‍ها
  • به نژادی و تولید گیاهان زراعی و باغی
  • مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزش کشاورزی
  • نقش تکنیک های تولید مثلی در تولیدات دامی
  • فیزیولوژی و اکولوژی عملکرد محصولات کشاورزی
  • مدیریت تغذیه و آبیاری در محصولات زراعی و باغی
  • کاربرد بیوتکنولوژی و کشت بافت در علوم کشاورزی
  • تاثیر تنش های زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی
  • دامپزشکی (میکروبیولوژی، پاتولوژی، ایمنی شناسی)
  • و سایر محورهای مرتبط با کشاورزی ارگانیک

امنیت غذایی

  • نفش دولت در امنیت غذایی
  • نقش اقتصاد مقاومتی در امنیت غذایی
  • صنایع بسته بندی و حمل ونقل در امنیت غذایی
  • قوانین موضوعه در حوزه سلامت وامنیت غذایی
  • نقش محیط زیست ومنابع طبیعی در امنیت غذایی
  • نقش ارتباط بین صنغت و دانشگاه در امنیت غذایی
  • و سایر محورهای مرتبط با امنیت غذایی

نظرات