دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم

دومین همایش ملی قرآن و علوم زیستی با محوریت غذای سالم

محورهاي همايش:

غذاي حلال

۱-۱- قرآن و غذاي حلال

۱-۲- غذا از منظر ساير اديان

۱-۳- ملاك‌ها و توصيه‌هاي ديني در خصوص تغذيه‌ي مطلوب

۱-۴- حيوانات حلال  و حرام گوشت

۱-۵- مواد غذايي ذكر شده در قرآن كريم

۱-۶- رزق حسن، رزق حلال و رزق طيب

۱-۷- غذاي حلال و تكوين جنين (مراحل قبل از بارداري)

۱-۸- غذاي حلال و مراحل رشد جنين (دوران بارداري)

۱-۹- مواد تشكيل‌دهنده غذاي مطلوب

۱-۱۰- تغذيه و حفظ ذخائر محيط زيست

۱-۱۰-۱- رعايت حقوق حيوانات

۱-۱۰-۲- حفظ حيات وحش

۱-۱۰-۳- حفظ پوشش هاي گياهي

۲- تغذيه و سلامت انسان

۲-۱- تغذيه و سلامت روح و روان

۲-۲- سن و تغذيه

۲-۳- آسيب‌شناسي وضعيت موجود تغذيه در ايران و جهان

۲-۴- اثر آلاينده‌هاي زيستي در تغذيه

۲-۵- غذاهاي طبيعي و غذاهاي مصنوعي

۲-۶- تغذيه و طب مكمل

۲-۷- ارتباط تغذيه با باروري و ناباروري

۲-۸- غذا درماني

۲-۹- غذاهاي آماده (فَست فود)

۳- فقه تغذيه

۳-۱- فقه تغذيه از منظر قرآن و حديث

۳-۲- آراي انديشمندان اسلامي در عرصه فقه تغذيه

۳-۳- مطالعات بين رشته اي فقه تغذيه

۳-۴- فقه تغذيه از منظر اديان

۳-۴- احكام مستحدثه فقهي در تغذيه

۴- غذا و سبك زندگي

۴-۱- سبك زندگي و رژيم غذايي

۴-۲- آداب تهيه غذا

۴-۳- آداب خوردن غذا

۴-۴- رعايت حقوق ديگران در خوردن غذا

۴-۵- افراط و تفريط در تغذيه

۴-۶- حقوق اجتماعي و تغذيه

۴-۷- تأثير زمان و مكان در تغذيه

۵- امساك در غذا

۵-۱- انواع رژيم‌هاي پرهيز غذايي

۵-۲- روزه و سلامت انسان

۵-۳- روزه در اديان گوناگون

۶- صنايع غذايي

۶-۱- راهكارهاي آماده‌سازي، طبخ و نگهداري غذا

۶-۲- بررسي ذبح شرعي در دين مقدس اسلام و ساير اديان

۶-۳- فن آوري هاي نوين توليد مواد غذايي

۶-۴- ارزيابي نقاط قوت و ضعف فن آوري هاي غذايي

۷- تجارت غذا

۷-۱- پيامدهاي تقلب در تهيه مواد غذايي

۷-۲- تجارت غذاي حلال

۸- غذا و اقتصاد مقاومتي

۸-۱- ابعاد وابستگي در حوزه مواد غذايي

۸-۲- نقش آموزه هاي قرآني در استقلال غذايي

۸-۳- مصاديق موفق فعاليت هاي علمي در جهت كاهش وابستگي در عرصه غذايي

۹- ساير موارد مرتبط

نظرات