محورهاي همايش:
غذاي حلال
۱-۱- قرآن و غذاي حلال
۱-۲- غذا از منظر ساير اديان
۱-۳- ملاكها و توصيههاي ديني در خصوص تغذيهي مطلوب
۱-۴- حيوانات حلال و حرام گوشت
۱-۵- مواد غذايي ذكر شده در قرآن كريم
۱-۶- رزق حسن، رزق حلال و رزق طيب
۱-۷- غذاي حلال و تكوين جنين (مراحل قبل از بارداري)
۱-۸- غذاي حلال و مراحل رشد جنين (دوران بارداري)
۱-۹- مواد تشكيلدهنده غذاي مطلوب
۱-۱۰- تغذيه و حفظ ذخائر محيط زيست
۱-۱۰-۱- رعايت حقوق حيوانات
۱-۱۰-۲- حفظ حيات وحش
۱-۱۰-۳- حفظ پوشش هاي گياهي
۲- تغذيه و سلامت انسان
۲-۱- تغذيه و سلامت روح و روان
۲-۲- سن و تغذيه
۲-۳- آسيبشناسي وضعيت موجود تغذيه در ايران و جهان
۲-۴- اثر آلايندههاي زيستي در تغذيه
۲-۵- غذاهاي طبيعي و غذاهاي مصنوعي
۲-۶- تغذيه و طب مكمل
۲-۷- ارتباط تغذيه با باروري و ناباروري
۲-۸- غذا درماني
۲-۹- غذاهاي آماده (فَست فود)
۳- فقه تغذيه
۳-۱- فقه تغذيه از منظر قرآن و حديث
۳-۲- آراي انديشمندان اسلامي در عرصه فقه تغذيه
۳-۳- مطالعات بين رشته اي فقه تغذيه
۳-۴- فقه تغذيه از منظر اديان
۳-۴- احكام مستحدثه فقهي در تغذيه
۴- غذا و سبك زندگي
۴-۱- سبك زندگي و رژيم غذايي
۴-۲- آداب تهيه غذا
۴-۳- آداب خوردن غذا
۴-۴- رعايت حقوق ديگران در خوردن غذا
۴-۵- افراط و تفريط در تغذيه
۴-۶- حقوق اجتماعي و تغذيه
۴-۷- تأثير زمان و مكان در تغذيه
۵- امساك در غذا
۵-۱- انواع رژيمهاي پرهيز غذايي
۵-۲- روزه و سلامت انسان
۵-۳- روزه در اديان گوناگون
۶- صنايع غذايي
۶-۱- راهكارهاي آمادهسازي، طبخ و نگهداري غذا
۶-۲- بررسي ذبح شرعي در دين مقدس اسلام و ساير اديان
۶-۳- فن آوري هاي نوين توليد مواد غذايي
۶-۴- ارزيابي نقاط قوت و ضعف فن آوري هاي غذايي
۷- تجارت غذا
۷-۱- پيامدهاي تقلب در تهيه مواد غذايي
۷-۲- تجارت غذاي حلال
۸- غذا و اقتصاد مقاومتي
۸-۱- ابعاد وابستگي در حوزه مواد غذايي
۸-۲- نقش آموزه هاي قرآني در استقلال غذايي
۸-۳- مصاديق موفق فعاليت هاي علمي در جهت كاهش وابستگي در عرصه غذايي
۹- ساير موارد مرتبط