با توجه به استقبال روز افزون از غذاي حلال در جهان و گستردگي اين مبحث در علوم متفاوت و در فقه اسلامي لذا جهت ايجاد ارتباط بين صنعت و دانشگاه اهداف ذيل مد نظر مي باشد.
ارتباط و همكاري با مراكز ديني و دانشگاهي داخلي با هدف بررسي مسائل و چالش هاي جديد در امر حليت و حرمت مواد و فرآورده هاي حلال
بررسي اقتصاد فراوردههاي حلال
بررسي حلال و اقتصاد مقاومتي
بررسي فراوردههاي آرايشي حلال
بررسي اقتصاد غذاي حلال
بررسي حلال در آيات قرآن
بررسي افزودني هاي مجاز خوراكي حلال
بررسي علل پزشكي حلال بودن بعضي اعضاي حيوان حلال گوشت
بررسي حلال در علم تغذيه
بررسي حلال در علم شيمي
بررسي حلال در زيستشناسي
محور هاي كنگره:
غذاي حلال و تاثير آن بر كيفيت مواد غذايي
شناسايي و تجزيه غذاي حلال
حلال در صنعت شيلات
حلال در محصولات بيولوژيك
آزمايشات تشخيصي مدرن در فرآوردههاي حلال
افزودنيهاي خوراكي و غير خوراكي حلال و حرام
بيوتكنولوژي و غذاي حلال
ذبح شرعي و ديدگاه اسلام
اقتصاد فرآوردههاي حلال
نظرات
استان تهران - شهر تهران
آدرس: دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات- مجتمع آزمايشگاهي زكرياي رازي- طبقه دوم- اتاق ۲۰۱