اولین کنگره ملی غذای حلال

اولین کنگره ملی غذای حلال

با توجه به استقبال روز افزون از غذاي حلال در جهان و گستردگي اين مبحث در علوم متفاوت و در فقه اسلامي لذا جهت ايجاد ارتباط بين صنعت و دانشگاه اهداف ذيل مد نظر مي باشد.

  • ارتباط و همكاري با مراكز ديني و دانشگاهي داخلي با هدف بررسي مسائل و چالش هاي جديد در امر حليت و حرمت مواد و فرآورده هاي حلال
  • بررسي اقتصاد فراورده‌هاي حلال
  • بررسي حلال و اقتصاد مقاومتي
  • بررسي فراورده‌هاي آرايشي حلال
  • بررسي اقتصاد غذاي حلال
  • بررسي حلال در آيات قرآن
  • بررسي افزودني هاي مجاز خوراكي حلال
  • بررسي علل پزشكي حلال بودن بعضي اعضاي حيوان حلال گوشت
  • بررسي حلال در علم تغذيه
  • بررسي حلال در علم شيمي
  • بررسي حلال در زيست‌شناسي

 

محور هاي كنگره:

  • غذاي حلال و تاثير آن بر كيفيت مواد غذايي
  • شناسايي و تجزيه غذاي حلال
  • حلال در صنعت شيلات
  • حلال در محصولات بيولوژيك
  • آزمايشات تشخيصي مدرن در فرآورده‌هاي حلال
  • افزودني‌هاي خوراكي و غير خوراكي حلال و حرام
  • بيوتكنولوژي و غذاي حلال
  • ذبح شرعي و ديدگاه اسلام
  • اقتصاد فرآورده‌هاي حلال

نظرات