سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

هدف از برگزاري سومين كنگره بين المللي و بيست و ششمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران ارائه نتايج كارهاي پژوهشي اساتيد، دانشجويان، كارشناسان، محققان  و واحدهاي برتر يا برجسته يا موفق صنعت غذا و درمجموع تقويت جايگاه توليد و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح كيفي و كمي مواد غذايي هست و با برگزاري كنگره در هرسال، مي‌توان با ايجاد همبستگي ميان طيف گسترده زنجيره علم و توليد، گامي فراتر در راستاي توليد غذاي سالم برداريم و با شناسايي نيازها، علم را به عمل نزديك‌تر كنيم. اميد است تا متخصصان، پژوهشگران و توليدكنندگان گرامي با مشاركت فعال در كنگره‌هاي آينده و با ارائه پيشنهاد‌هاي سازنده، بستر لازم براي تحقق اين مهم را بيش‌ازپيش فراهم آورند.

 

محورهاي همايش:

     كاهش و بازيافت پسماندها و ضايعات صنعت غذا

·        روش­هاي نوين فرآوري و نگهداري مواد غذايي

·        سلامت بهداشت و كنترل كيفيت مواد غذايي

·        غذاهاي فراسودمند، پري­بيوتيك و پروبيوتيك

·        كاربرد اسانس­ها و عصاره­هاي طبيعي در صنايع غذايي

·        تركيبات ضد مغذي در مواد غذايي

·        امنيت و ايمني مواد غذايي

·        بحران آب و صنايع غذايي

·        غني­سازي مواد غذايي

·        نانو تكنولوژي و نانو بيوتكنولوژي در صنايع غذايي

·        ميكروبيولوژي و بيو تكنولوژي در صنايع غذايي

·        مهندسي مواد و طراحي خطوط توليد مواد غذايي

·        راهكارهاي كاهش مصرف انرژي در صنايع غذايي

·        فرمولاسيون مواد غذايي

·        صنايع فرآورده­هاي گوشتي

·        صنايع فرآورده­هاي غلات

·        صنايع بسته­بندي مواد غذايي

·        صنايع فرآورده­هاي لبني

·        صنايع روغن

·        ساير پژوهش­هاي نوين در صنايع غذايي

نظرات