همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی

همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی

محورهاي همايش:
راهكارهاي كاهش مصرف انرژي در صنايع غذايي
كاهش و بازيافت پسماندها و ضايعات صنعت غذا
روش هاي نوين فرآوري و نگهداري مواد غذايي
امنيت و ايمني مواد غذايي
بحران آب و صنايع غذايي
ساير پژوهش هاي نوين در صنايع غذايي
غذاهاي فراسودمند، پري بيوتيك و پروبيوتيك
كاربرد اسانس ها و عصاره هاي طبيعي در صنايع غذايي
تركيبات ضد مغذي در مواد غذايي
غني سازي مواد غذايي
نانو تكنولوژي و نانو بيوتكنولوژي در صنايع غذايي
ميكروبيولوژي و بيو تكنولوژي در صنايع غذايي
مهندسي مواد و طراحي خطوط توليد مواد غذايي
صنايع فرآورده هاي لبني
فرمولاسيون مواد غذايي
صنايع فرآورده هاي گوشتي
صنايع فرآورده هاي غلات
صنايع بسته بندي مواد غذايي
صنايع روغن
سلامت بهداشت و كنترل كيفيت مواد غذايي

نظرات