سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران

سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران

محورهاي كنگره:

امنيت تغذيه‌اي

الف) تغييرات اقليمي و تغذية پايدار

ب) رهنمودهاي غذايي و الگوهاي غذايي پايدار

پ) راهبردهاي پيشگيري از كمبود ريزمغذي‌ها

ت) غني‌سازي و مكمل‌ياري

ث) نقش نهادهاي دولتي و خصوصيدر تغذية پايدار

ج) كشاورزي تغذيه محور

ايمني و سلامت غذا

الف) غذاهاي تراريخته:فرصت‌ها و تهديدها

ب) صنايع غذايي و تغذيه پايدار

پ) غذاي سالم از ايده تا محصول

ت) غذا و محصولات غذايي فراسودمندو نوآوري‌هاي سلامت محور در صنايع غذايي

ث) اقتصاد دانش بنيان در حوزه غذا و تغذيه

  تغذيه و بيماري‌ها

الف) تغذيه و بيماري‌هاي غيرواگير

ب) تغذيه و بيماري‌هاي عفوني

پ) تغذيه و التهاب

ت) تغذيه و ايمني

مراقبت هاي تغذيه اي در بيمارستان

الف) سوء تغذيه در بيماران بستري

ب) تغذيه انترال

پ) تغذيه پارانترال

سياست‌هاي غذا و تغذيه

الف) تضاد منافع در برنامه‌ريزي و اجراي برنامه‌هاي تغذيه‌اي در جامعه

ب) سياست‌هاي پيشگيري از اضافه‌وزن و چاقي

پ) تغذيه و خود مراقبتي

ت) مديريت خدمات غذايي

ث) سياست‌هاي مالياتي و تبليغات  محصولات غذايي

ج) نظام مراقبت غذا و تغذيه

چ) ظرفيت‌سازي در حوزه غذا و تغذيه

ح) ارزيابي و پايش برنامه‌هاي تغذيه‌اي

خ) اقتصاد غذا و تغذيه

تغذيه در شرايط ويژه

الف) تغذيه در بحران‌ها وبلايا

ب) تغذيه در بحران‌هاي اقتصادي

تغذيه ورزشي و ورزشكاران

الف) ورزش‌هاي سرعتي، قدرتي و استقامتي

ب) برنامه‌ريزي غذايي براي ورزش‌هاي تيمي

پ) ورزش‌هاي حرفه‌اي و قهرماني

تغذيه سلولي مولكولي

الف) اپي ژنتيك

ب) نوتري‌ژنوميكس

پ) نوتريژنتيك(رژيم غذايي فردي)

فن‌آوري‌هاي نوين در حوزه‌ تغذيه

الف) نقش فن‌آوري اطلاعات (IT) در پژوهش‌هاي تغذيه

ب) دستگاه‌ها و تجهيزات كمكي در ارزيابي وضع تغذيه

پ) دستگاه‌هاي كمكي در درمان چاقي

تغذيه و شادي پايدار

الف) تغذيه و سلامت روان

ب) تغذيه و عدالت اجتماعي- اقتصادي

پ) نقش سازمان هاي مردم نهاد

تازه‌هاي علوم تغذيه

الف) تغذيه و باروري

ب) تغذيه و جامعة رو به سالمندي

پ) ...

نظرات