همایش ملی آموزش سبز، حفظ محیط زیست و ارتقای سرمایه های اجتماعی

همایش ملی آموزش سبز، حفظ محیط زیست و ارتقای سرمایه های اجتماعی

محورهاي همايش:

 ايده هاي راهبردي در آموزش محيط زيست در مدارس

  1. آموزش با رويكرد فرهنگ سازي مصرف بهينه آب و انرژي و بازيافت آن ها
  2. آموزش با رويكرد حفظ منابع طبيعي، آب، خاك و هوا
  3. آموزش و پرورش و مدارس طبيعت
  4. نقش اكو توريسم و بازديد هاي علمي زيست محيطي در آموزش دانش آموزان
  5. آموزش مديريت پسمانددر مدارس
  6. گياهان دارويي منابع ارزشمند حيات
  7. كشاورزي پايدار و محيط زيست
  8. راهكارهاي ارتقاي آموزش محيط زيست در مدارس
  9. آموزش تعامل با حيوانات، طبيعت هوشمند

آموزش و پرورش و حفظ محيط زيست 

  1. نقش مشاركت دانش آموزان در حفظ منابع طبيعي، آب، خاك و هوا
  2. نقش آموزش و پرورش در مديريت منابع آب ، خاك و گياه و روش هاي بهينه سازي مصرف آن
  3. پيشينه فرهنگ زيست محيطي در مدارس
  4. حقوق محيط زيست و مدارس
  5. نقش آموزش و پرورش در آگاه سازي مصرف بهينه انرژي
  6. نقش آموزش و پرورش در پيشبرد اهداف سازگار با محيط زيست
  7. حفاظت از محيط زيست با منظر آيات ، روايات ، مباحث فقهي ، شعر و ادبيات، تاريخ و جغرافيا و لزوم توجه به آن در محتواي آموزش در مدارس
  8. تاثير پذيري روابط اجتماعي و خانوادگي از ورود طبيعت به خانه

محيط ‌زيست، فناوري هاي نوين و توسعه هوشمند

  1. كاربرد فناوري و انرژي هاي نوين در حفظ محيط زيست
  2. كاربرد فناوري اطلاعات و حفظ محيط زيست
  3. نقش انرژي هاي تجديد پذير و فناوري هاي نوين در جلوگيري از آلودگي هوا
  4. كاربرد فناوري هاي نوين در حفظ و مديريت منابع آبي 
  5. نقش فناوري هاي نوين در جلوگيري از امواج و اشعه هاي طبيعي و غير طبيعي مخرب محيط زيست
  6. روش هاي نوين در كنترل آلاينده هاي آب و خاك
  7. كاربرد فناوري هاي نوين در پاك سازي محيط زيست
  8. فناوري هاي نوين در مقابله با ريزگردها
  9. فناوري هاي نوين و مهندسي منابع طبيعي و كشاورزي
  10. كاربرد فناوري هاي نوين در مديريت پسماندها و بازيافت آن
  11. كاربرد فناوري نانو در محيط زيست
  12. شيمي سبز و توسعه دانش زيست محيطي در طراحي محصولات
  13. تاثيرات آلودگي هاي نوري ، صوتي وامواح الكترومغناطيسي بر محيط زيست 
  14. فناوري هاي نوين درمديريت مصرف آب 

محيط زيست، استانداردها ، بهداشت، سلامت و صنايع غذايي

  1. پيشگيري از بيماري ها با حفظ محيط زيست
  2. فاكتورهاي خطرزا در محيط زيست
  3. محيط زيست، گياهان دارويي و طب سنتي
  4. محيط زيست و آسيب هاي صنايع غذايي
  5. آثار جهاني و منطقه اي آلودگي ها (آب،خاك،هوا،صوت) بر سلامت انسان
  6. اثرات تغييرات اقليمي بر سلامت انسان و كرۀ زمين
  7. كيفيت آب و سلامت غذايي انسان
  8. مديريت سوانح و مخاطرات محيط زيست
  9. مخاطرات زيست محيطي
  10. برررسي استانداردهاي زيست محيطي و توجه به ارتقاي شاخص هاي زيست محيطي در كشور
  11. لزوم توجه به محصولات غذايي سالم و ارگانيك

مديريت تقاضاي آب و سازگاري با كم آبي

  1. مديريت مصرف آب با رويكردهاي فني، فرهنگي و قانوني
  2. كاهش هدررفت آب از ديدگاه فني و عمومي
  3. بازچرخاني و بازيافت آب و استفاده مجدد از آن
  4. نقش تعاملي مردم، سازمان ها، ارگان ها، نهادها، سازمان هاي مردم نهاد در مديريت مصرف آب
  5. اثرات اجتماعي كمبود آب و راهكارهاي كاهش اثرات منفي
  6. رويكرد اقتصادي مديريت مصرف آب
  7. نوآوري و خلاقيت در سازگاري با كم آبي

نظرات