چهارمین کنگره بین‌المللی تولیدمثل

چهارمین کنگره بین‌المللی تولیدمثل

جهت گيري كنگره به سمت طرح و بحث چالش­هاي موضوعي مطرح در حوزه هاي مختلف علوم توليد مثل از جمله

  • اندومتريوز
  • PCOs
  • شكست مكرر لانه ­گزيني
  • كلونينگ در علوم دامي
  • بيوماركر­ ها در طب توليد مثل
  • فن­آوري­ هاي جديد در جنين شناسي
  • و همچنين چالش­هاي موجود در انجام اهدا

زمينه را براي حضور و تبادل نظر دانشمندان داخل و خارج و متخصصين رشته ­هاي مختلف علوم توليدمثل فراهم آورده، نويدي را براي فعاليت­هاي چند رشته ه­اي تشخيص و درمان ناباروري فراهم مي­نمايد.

طراحي و برگزاري كارگاه هاي متعدد همزمان در يك روز قبل از برگزاري كنگره توسط متخصصين متعدد داخلي و خارجي از جمله كارگاه جراحي زنده آندومتريوز توسط دانشمند و جراح برجسته جناب آقاي دكتر خزعلي از انجمن بين BSGE انگليس در بيمارستان محب و همچنين و پخش همزمان آن در سالن رازي، و ارائه كارگاهاي متعدد ديگر بين­ المللي زمينه را براي فراگيري و بحث و تبادل نظر علمي و عملي مخاطبان كنگره و پرداختن به موضوعاتي كه امكان طرح آن مباحث در پانل هاي كنگره نيست، فراهم مي­آورد. در اين ارتباط دانشجويان رشته دكتراي توليد مثل نيز در محفلي دوستانه با اعضاي انجمن و بورد توليد مثل، مشكلات و موانع پيشرفت از جمله موضوع پروانه دار شدن رشته توليد مثل را دنبال خواهند نمود.

انجمن جنين­ شناسي در سال جاري تلاش نمود تا همچون كنگره­ هاي بين كشوري اروپايي ESHRE ، با جلب همكاري از انجمن‌هاي مرتبط از جمله انجمن علمي باروري و ناباروري، زمينه برگزاري يك كنگره ساليانه بزرگ كشوري و بين­ المللي در حوزه توليد مثل را فراهم نمايد. اگر چه تصميم گيري نهايي توسط آن انجمن به درازا كشيد ولي از اينكه انجمن جنين‌شناسي توانست براي اولين بار در كشور، مجري دو دوره موفق برگزاري كنگره مشترك همزمان انجمن جنين ­شناسي و دانشگاه علوم پزشكي ايران در حوزه توليد مثل برخورد ببالد. سال جاري نيز دو كنگره توليد مثل و فرزند­آوري بصورت مشترك برگزار خواهد شد. به اميد روزي كه در ايران، به جاي برگزاري كنگره­هاي متعدد ساليانه در هر حوزه­اي فقط يك كنگره عظيم ملي در هر سال تجربه شود.

با توجه به ورود به هفتمين سال تاسيس انجمن جنين شناسي و بيولوژي توليد مثل و اتمام دومين دوره فعاليت اعضاي محترم هيئت مديره منتخب، ترتيبي داده شده است تا انتخابات انجمن همزمان با كنگره و زير نظر وزارت بهداشت، به صورت الكترونيكي برگزار شود. اميدواريم كه مشاركت جمعي در برگزيدن هيئت مديره‌ي فعال و توانمند را داشته باشيم.

همزمان با برگزاري كنگره، جشنواره برترين هاي حوزه توليد مثل با موضوع انتخاب و معرفي پيش­كسوتان و دانشمندان برتر و پايان نامه ­ها و مقالات برتر، و همچنين جشنواره تكتا با موضوع انتخاب بهترين عكس، نقاشي، پوستر و كاريكاتور علمي و هنري در زمينه توليد مثل برگزار خواهد شد.

همچنين كمپين حمايت از زوجين نابارور با مشاركت كليه مراكز درمان ناباروري و حمايت سازمان­ها و ارگان­هاي مردم نهاد همزمان با كنگره برگزار مي­شود. اين كمپين به مدت يك هفته با همكاري صدا و سيما و ساير رسانه هاي شنيداري و اطلاع رساني، ابعاد مختلف تشخيص و درمان ناباروري را به عموم خردم معرفي نموده، زمينه را براي مشاوره و راهنمايي رايگان زوج­هاي ناباروري كه نگران عدم باروري و فرزند آوري خود هستند، فراهم خواهد نمود. ترتيبي داده شده است تا در سال جاري در جوار نمايشگاه دارو و تجهيزات مرتبط با حوزه توليد مثل، مراكز درمان ناباروري علاقمند بتوانند ضمن ارائه مشاوره به زوجين نابارور معرفي شده توسط كمپين،  فعاليت­هاي و دستاوردهاي خود را به معرض ديد علاقه‌مندان به پيشرفت­هاي تشخيص و درمان ناباروري عرضه نمايند.

مهلت ارسال آثار به چهارمين جشنواره برترين هاي حوزه توليد مثل در چهارمين كنگره بين المللي توليد مثل پايان اسفند ماه 1396 مي باشد. 

نظرات