«اولين همايش شخصيت سازي معاصر ايران»
انجمن علمي هنرهاي تجسمي ايران برگزار ميكند:
يكي از اهداف اصلي انجمنهاي علمي، شفاف سازي و معرفي رشته هاي تخصصي براي جامعه است. همسو كردن مباحث تخصصي علوم انساني با خواستگاه هاي بينا رشته اي و بيان رويكردهاي كاربردي آن براي جامعه از ديگر ضرورتهاي تحقيقاتي انجمنهاي علمي است.
بي ترديد براي شناساندن و معرفي ويژگيهاي هنر معاصر ايران نياز به طبقه بندي علمي مباني نظري آن داريم. انجمن علمي هنرهاي تجسمي ايران در راستاي اين اهداف تا كنون سه همايش برگزار كرده است اين همايشها در طي سه سال با استقبال قابل توجه روبرو شد . همچنين در نظر دارد در سال 1395 جشنواره ايي با عنوان" اولين همايش شخصيت سازي معاصر ايران" برگزار نموده تا گرايش ها و فعاليت هاي بينارشته ايي با زمينه هاي تخصصي هنر را در جامعه علمي و فرهنگي ايران مورد بررسي قرار دهد. اميد است با همكاري انديشمندان و هنرمندان عزيز در مضامين ذيل بتوانيم در تدوين بخش قابل توجهي از فعاليت هنر و فرهنگ ايران معاصر موثر باشيم:
تعريف :
شخصيت سازي در دوران معاصر پل ارتباطي ميان گذشته هاي تاريخي و شخصيت و چهره هاي آينده است. "شخصيت و شخصيت سازي" عرصه ايي به وسعت (اسطوره، تاريخ، ارزشها و اعتقادات) را در بر ميگيرد و در عصر جهاني شدن و صنعت توليد فرهنگيو اهميت رسانه ها ، در ارتباطات بي كلام و ديداري از سهم بسزايي برخوردار است.
در بخش نمايشگاهي شخصيت سازي ميتوان از گروههاي مختلف هنري ، طراحان ، تصوير سازان و انيماتورها ،طراحان گرافيك، عروسك سازان و نقاشان دعوت نمود تا شخصيتي تاريخي اسطوره ايي و يا مدرن و فرا زماني را با اهداف انساني ، اعتقادي ، فرهنگي براي مخاطبين در سنين مختلف طراحي كنند. همچنين در بخش نظري به تحليل و شناخت و بررسي و باز خواني شخصيت هاي معاصر ايران پرداخت. از اينرو اين جشنواره در يك بخش نظري بر پا ميشود.
اهداف فرهنگي:
1. توجه دادن به نقش فرهنگي و نفوذ شخصيت و شخصيت سازي در دنياي معاصر و تأثير و تأثر آن بر ايران در چهار دهه ي اخير .
2. ترغيب هنرمندان جوان به توليد شخصيت هايي بومي و ملي با توجه به ارزش ها و فرهنگ ايراني.
3. بررسي نقش و اهداف فرهنگي ، شخصيت هاي توليدي جهان غرب در فرهنگ و هنر ايران.