نخستین کنفرانس حسابداری و مدیریت

نخستین کنفرانس حسابداری و مدیریت

خستين كنفرانس ملي حسابداري با حضور تعدادي از اساتيد و دانشجويان اين رشته در تالار فردوسي دانشگاه كردستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه كردستان، دبير اجرايي اين كنفرانس گفت: ۷۶ مقاله از استان‌هاي كردستان، همدان، قزوين، تبريز، اروميه و كرمانشاه به دبيرخانه اين كنفرانس ملي ارسال شده بود كه ۶ اثر آن رد شد و مابقي مورد ارزيابي هيات داوران قرار گرفت.
دكتر اميد چاووشي اضافه كردبه دليل زمان كم برگزاري اين كنفرانس، تنها ۶ مقاله برتر در اين كنفرانس ارائه خواهد شد.
به گفته وي، حسابداري، ماليات، مديريت و آموزش چهار محور اصلي مقالات ارسال شده به دبيرخانه همايش بود كه در كنفرانس ارائه مي‌شود.
دكتر ايرج نوروش سخنراني خود را در قالب برقراري تلفن ارائه كرد و گفت: ضعف‌هايي در حوزه حسابداري به ويژه در بحث منابع و استانداردها وجود دارد كه بايد در راستاي رفع آن اقدامات اساسي انجام گيرد.
اين مدرس پيشكسوت رشته حسابداري با بيان اينكه استانداردهاي لازم براي تعيين فضاي كاري در اين زمينه وجود ندارد، گفت: بايد از استانداردهاي جهاني در اين زمينه استفاده شود تا بتوانيم گزارش‌هاي مالي كه بتوانند به فرآيند توسعه كمك كنند تهيه كنيم.
به گفته وي، آنچه امروز در حوزه حسابداري در كشور ما شاهد هستيم بيشتر جنبه دفترداري دارد و آموزش مهم‌ترين نياز براي ايجاد تحول و تغيير در وضعيت موجود است.
جلال شريعتي عضو شوراي شهر سنندج هم گفت: دولت بايد به سمت كوچك شدن حركت كند تا بتوان از ظرفيت‌هاي بخش خصوصي در راستاي تحقق اهداف و توسعه جامعه بيشتر بهره گرفت.
وي افزود: بايد با گردآوري اطلاعات مفيد در راستاي سالم‌سازي جامعه مهم‌ترين نيازي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد تا بتوانيم بستر اعتماد جامعه را براي ورود آنها به برنامه‌ها و عرصه‌هاي اجتماعي بيشتر فراهم سازيم.
اين عضو شوراي شهر سنندج از حسابداري به عنوان يكي از حساس‌ترين رسالت‌ها عنوان كرد و گفت: اگر جامعه حسابداري در كشور به وظايف خود به درستي انجام دهد زمينه بسياري از مفاسد اقتصادي را مي‌خشكانند.
شريعتي خاطرنشان كرد: اگر جامعه حسابداري در راستاي انجام وظايف اصلي خود به نحو احسن گام بردارد ضمن كمك به توسعه پايدار، عدالت اقتصادي نيز برقرار خواهد شد.

نظرات