انجمن مديريت كيفيت ايران با همراهي سازمان ها ،انجمن هاي تخصصي،شركت هاي داخلي و بهره گيري از نقطه نظريات كارشناسان و اساتيد دانشگاهي "دومين همايش توسعه كيفيت ، راهبردي فراگير در سلامت غذا" را 28ارديبهشت ماه سال 1395 در محل سالن همايش هاي اسناد و كتابخانه ملي برگزار مينمايد.
محورهاي همايش:
- نقش توسعه استانداردها در ارتقاي كيفيت و ايمني مواد غذايي.
- تجربيات موفق در ارتقاء و پايداري كيفيت
- تغذيه مناسب ضامن سلامت جامعه
-نقش سازمانهاي نظارتي در ارتقاي سلامت غذا.
-توسعه فناوري نوين در صنعت غذا.
- اهميت زنجيره تامين و توزيع در حفظ و پايداري كيفي مواد غذايي.
-جايگاه استقرار سيستم هاي مديريتي در صنعت غذا.
-تاثير برچسب گذاري(چراغ راهنما) در ارتقاي آگاهي مصرف كنندگان.
-سيستمهاي ارتباط با مشتري و رضايت مندي مشتريان.
-نقش توسعه كيفيت در اقتصاد