دومین همایش بین المللی کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گیاهان دارویی

دومین همایش بین المللی کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گیاهان دارویی

محورهاي همايش:


1- كشاورزي و توسعه پايدار:
تحقيقات ، مديريت ، اقتصاد ، ترويج و آموزش كشاورزي
فناوري هاي نوين ، مكانيزاسيون و مكانيك ماشينهاي كشاورزي
ايمني زيستي ، مهندسي ژنتيك ، كشاورزي ارگانيك
علوم زيست شناسي(گياهي / جانوري)
ميوه هاي مناطق معتدله
هواشناسي و بيوتكنولوژي كشاورزي ، سيستم اطلاعات جغرافيايي(GIS)
مباحث نوين در كشاورزي پايدار و گياهپزشكي
شناسايي و مبارزه با علفهاي هرز ، آفات و بيماري هاي گياهي
اقتصاد، بازاريابي ، نظام بانكي و بيمه محصولات كشاورزي و نقش آن در توسعه پايدار
به زراعتي و به نژادي در بهبود كمي و كيفي توليدات گياهي
ريزگردها و اثرات آن بر كشاورزي
ترويج و توسعه روستايي در بخش كشاورزي
نقش ترويج در اكوتوريسم ، سلامت و امنيت غذايي و سياست گذاري ها
نقش تشكل ها و تعاوني ها در بخش كشاورزي
نقش منابع طبيعي و محيط زيست در كشاورزي پايدار
نقش IT در كشاورزي و توسعه پايدار

 

2- آبخيزداري و مديريت منابع آب و خاك:
آبخيزداري و استحصال آب باران و ارزيابي طرح هاي آبخيز داري
مديريت بهره برداري از منابع آب و خاك ، آبياري و زهكشي
حفاظت و كاهش فرسايش خاك و كاربرد روش هاي بيولوژيك
كاربرد فناوريهاي نوين در علوم آبخيزداري و مديريت منابع آب
مباحث نوين و كاربرد نانو تكنولوژي در علوم آب و خاك
نقش آبخيزداري و مديريت منابع آب در توسعه پايدار
تغذيه خاك هاي كشاورزي ، رابطه آب و خاك و گياه
روشهاي مصرف كود در خاك
هيدرولوژي ، خاك شناسي و اقليم شناسي
اصلاح خاك هاي شور ، قليايي و اسيدي
پخش سيلاب ، آمايش سرزمين ، حفظ و نگهداري آب در سر شاخه ها
 
3- منابع طبيعي و توسعه پايدار:
مباحث نوين در منابع طبيعي
تغيير اقليم و آلاينده هاي محيطي
استفاده از فناوري هاي نوين در منابع طبيعي
روشهاي پالايش در منابع طبيعي
ريزگردها و روشهاي مقابله با آنها در منابع طبيعي

 

4- علوم صنايع غذايي:
مباحث نوين در علوم صنايع غذايي
علوم صنايع غذايي، امنيت غذايي و صنايع تبديلي
بيماري هاي عفوني ناشي از مواد غذايي
بهداشت غذايي و مسمويت غذايي
فرآوري مواد غذايي گياهي ، مواد غذايي لبني و مواد غذايي گوشتي
ميكروب شناسي مواد غذايي
 

5- مهندسي ژنتيك و اصلاح نباتات:
محصولات تراريخته
بانك ژن و ذخاير ژنتيكي
زراعت و اصلاح نباتات
روشهاي جديد به نژادي در گياهان
بيوتكنولوژي ، كشت بافت

 

6- مديريت ، ترويج و اقتصاد در بخش كشاورزي:
صنايع غذايي و محصولات لبني و گلخانه اي
سياست گذاري در بخش توليد و بخش اشتغال
بررسي مسائل مربوط به صنعت كود و مخاطرات زيست محيطي آن
بهره وري و موانع اشتغال در بخش كشاورزي
مشاغل خانگي ، كارآفريني و سرمايه گذاري در بخش كشاورزي
الگوهاي حمايتي بخش كشاورزي ، مديريت در بخش تعاوني ها
 

7- علوم شيلات و آبزيان:
كاربرد فناوري هاي نوين درعلوم شيلات و آبزيان
نقش آبزي پروري در توسعه پايدار
تكثير و پرورش آبزيان
بهداشت و بيماري هاي آبزيان
صيد و بهره برداري
 

8- علوم دامي و دامپزشكي:
كاربرد فناوريهاي نوين در علوم دامي و نقش علوم دامي در توسعه پايدار
تغذيه دام و طيور، نشخواركنندگان و تهديدات زيستي دام و طيور
كاربرد گياهان دارويي در دام و طيور
مديريت و پرورش ، بهداشت ، ايمني و بيماريهاي دام و طيور
نقش مجتمع هاي دامپروري در توسعه پايدار كشاورزي
روش ها و رويكردهاي نوين و پايدار در دام و دامپزشكي
فيزيولوژي ، ژنتيك و اصلاح نژاد دام و طيور
نقش تكنيك¬هاي توليد مثلي در توليدات دامي
دامپزشكي (ميكروبيولوژي، پاتولوژي، ايمني شناسي)
بيوتكنولوژي در انتخاب ژنوميكي و شناسايي ژن هاي كانديد در به نژادي
كاربرد روش هاي آزمايشگاهي در بيوتكنولوژي توليد مثل دام
جايگاه بيوتكنولوژي در تشخيص و پيشگيري بيماري هاي دام و طيور

 

9- توليدات گياهي و علوم باغباني:
كشت گلخانه اي و تغذيه گياهان باغي
ماندگاري پس از برداشت محصولات باغي
تنش هاي زنده و غير زنده در باغباني
بيوتكنولوژي پس از برداشت و كاربرد بيوتكنولوژي در باغباني
كشت، صنعت و فرآورده هاي گياهان دارويي
گياهشناسي و گياهان دارويي باغي
روشهاي نوين در افزايش عملكرد گياهان باغي و افزايش عملكرد در باغباني
هيدروپونيك ، سبزي و صيفي ، گياه پزشكي در باغباني
الگوهاي كشت در باغباني و عمليات پس از برداشت
مديريت باغ ، پارك و تكثير و پرورش نهال و بذر
سازه هاي گلخانه اي ، كود و تغذيه در باغباني
به نژادي گياهان باغي و كاربردهاي نانو در باغباني
مديريت علف هاي هرز ، مديريت بيماري ها و مديريت آفات در گياهان باغي
كابرد فناوري هاي نوين در علوم گياهي و نقش علوم گياهي در توسعه پايدار

 

10- نانو تكنولوژي در كشاوزي:
نقش نانو ذرات در كشاورزي و تهيه و سنتز نانو ذرات از گياهان
كاربرد نانو ذرات در گياهپزشكي و در گياهان دارويي
نقش نانو كودها در افزايش عملكرد گياهان زراعي
نقش نانو كمپوزيت ها و نانو فيلترها در كشاورزي
نانو حسگرها و نانو بيوتكنولوژي در كشاورزي
نقش نانو تكنولوژي در افزايش عملكرد كمي و كيفي گياهان زارعي و باغي
كاربرد نانو تكنولوژي در صنايع غذايي ، علوم دامي ، محيط زيست و منابع طبيعي
 

11- علوم زراعت:
تغييرات آب و هوايي و نقش آن در زراعت
كاربردهاي نانو تكنولوژي و كاربردهاي بيوتكنولوژي در علوم زراعت
مباحث نوين در زراعت و مباني افزايش عملكرد در گياهان زراعي
تنش هاي بيولوژيك و غير بيولوژيك در زراعت
زراعت ملكولي ، مدل سازي در زراعت ، اگروتروريسم
روشهاي افزايش عملكرد در گياهان زراعي و روشهاي به زراعي در گياهان زراعي
فيزيولوژي عملكرد در گياهان زراعي ، معرفي تيپ هاي ايده آل گياهي در زراعت

12- علوم جنگل و مرتع:
علل و عوامل تخريب جنگل ها و مراتع
روش ها و رويكرد هاي نوين مديريت پايدار جنگل ها و مراتع
جنگل و جنگل نشينان ، بهره برداري و حمل و نقل جنگل
مهندسي جنگل ، ساختار و توالي جنگل
سياست گذاري ، برنامه ريزي و مديريت منابع جنگلي
كاربرد فناوريهاي نوين در علوم جنگل و مرتع
جنگلداري و مديريت جنگل ، محصولات غير چوبي جنگل
نقش جنگل ها و مراتع در توسعه پايدار و ارزيابي اثرات توسعه بر محيط زيست جنگل
پرورش جنگل ، جنگل شناسي و اكولوژي جنگل
اقتصاد ، اكوتوريسم ، گردشگري و مسائل اجتماعي جنگل
آناليز و ارزيابي وروش هاي بررسي پوشش گياهي مراتع
اصلاح، احياء و توسعه مراتع ، اكولوژي كمي و بررسي جوامع گياهي مراتع
مديريت چراي دام و سيستم هاي رمه گرداني
كيفيت و ارزش غذائي گياهان مرتعي در تغذيه دام
محصولات فرعي مراتع و ارزيابي طرح هاي مرتعداري
مسائل اقتصادي و اجتماعي مراتع ، اقتصاد مرتع

 

13- بيابان و بيابان زدايي:
ارزيابي ، پايش ، مديريت و كنترل مناطق بياباني
بيابانزائي و بيابانزدائي ، فرسايش بادي و ريز گردها
اهميت مناطق بياباني ، اصلاح و احياء پوشش مناطق بيابان
كاربرد فناوري هاي نوين در مطالعات بيابانزدايي
بيابانزايي و توسعه پايدار
خاك هاي مناطق بياباني و مبارزه با شورشدن اراضي بياباني
 

14- پدافند غيرعامل در كشاورزي و محيط زيست:
نقش پدافند غيرعامل در توسعه پايدار
آينده‌پژوهي و استفاده از روش هاي نوين براي مقابله با تهديدات نوپديد
نقش پدافند غير عامل در تامين امنيت غذايي كشور
نقش پدافند غير عامل در تغييرات تعمدي اقليم و اثرات آن در بخش كشاورزي
نقش پدافند غير عامل در حفظ محيط زيست و منابع طبيعي و امنيت زيستي
نقش آموزش و فرهنگ سازي پدافند غير عامل بمنظور توانمندي‌ بخش كشاورزي
كاربرد فناوري‌هاي نوين در پدافند غيرعامل بخش هاي كشاورزي,منابع طبيعي و محيط زيست

15- مديريت سوانح طبيعي و مديريت بهره وري از طبيعت:
زمين لرزه ، رانش زمين ، سيل و مخاطرات دريايي
آتش سوزي در جنگل ها و مراتع
خشكسالي و تغييرات اقليمي
طوفان ، صاعقه و ريزگرد
كاربرد فناوري‌هاي نوين در مديريت سوانح طبيعي
نقش مديريت سوانح طبيعي در توسعه پايدار
اكو توريسم و تفرجگاه ، مديريت بهره وري از طبيعت
حيات وحش و استفاده چند منظوره
 

16- مديريت انرژي و توسعه پايدار:
انرژي هاي تجديد پذير (انرژي باد، آب،امواج،زمين گرمايي،زيست توده،خورشيدي،هسته اي،انرژي هيدروژني و پيل سوختي و... )
انرژي هاي تجديد ناپذير (نفت، گاز، زغال سنگ و ... )
مديريت بهينه انرژي و بهينه سازي مصرف انرژي در صنايع مختلف
محيط زيست و انرژي هاي تجديدپذير، پاك و كارآمد
آموزش و آگاه سازي مصرف انرژي ، اقتصاد و مديريت منابع انرژي
نقش پدافند غير عامل در حفظ و تامين منابع انرژي و محيط زيست
سياست‌هاي غيرقيمتي مديريت عرضه و تقاضاي انرژيفن‌آوريهاي نوين توليد، انتقال و توزيع انرژي ، ضرورت امنيت و پايداري انرژي
سيستم هاي انرژي، روش ها و رويكردهاي نوين در مديريت پايدار انرژي
روش هاي استقرار سيستم جامع مديريت انرژي در سازمان ها و نقش آن
نقش فن آوري هاي نوين و مديريت انرژي ، مديريت انرژي و نقش آن بر بازار
راه‌كارهاي مديريت و بهينه‌سازي عرضه و تقاضاي انرژي ، استانداردها و معيارهاي آن
تاثير اقليم و شرايط جغرافيايي بر مديريت عرضه و تقاضاي انرژي
شيوه هاي مختلف استحصال و چالش هاي توسعه انرژي هاي تجديدپذير، پاك و كارآمد در ايران
بومي سازي فن آوري استحصال انرژي هاي تجديدپذير، پاك و كارآمدv

 

17- زيست بوم پايدار و توسعه:
محيط زيست ، اجتماع ، اقتصاد و زيست بوم پايدار
پايداري زيست بوم و فن آوري هاي نوين مديريت جامع زيست بومي
حفظ و احيا منابع طبيعي پايه و راهكارهاي بهره برداري بهينه زيست بوم پايدار
ارزش گذاري اقتصادي و حسابداري سبز زيست بوم ها
شهر سالم و اصول مهندسي بوم شهر تغييرات اقليمي، ظرفيت هاي زيستي سرزمين و پيامدهاي زيست محيطي
مديريت پسماند و زيست بوم ، تنوع زيستي و ظرفيت هاي اكولوژيكي زيست بوم پايدار
صنعت خدمات كشاورزي و بهره برداري پايدار از زيست بوم و نظام هاي كشاورزي دوستدار محيط زيست

 

18- تغييرات اقليمي و توسعه پايدار كشاورزي:
نقش فعاليت هاي انساني در تغيير اقليم ، علل و عوامل تشديد كننده تغيير اقليم
تغيير اقليم و استراتژي بخش كشاورزي و چالش منابع آب
اثرات تغيير اقليم بر كشاورزي و باغباني ، جنگل ها ، مراتع وروند بيابانزائي
تغيير اقليم ، تهديد يا فرصت
اثرات تغيير اقليم بر تنوع زيستي و محيط زيست و پديده خشكي و خشكسالي
پرورش نشخوار كنندگان و پيامد تغيير اقليم
اثرات تغيير اقليم بر گردشگري و شيوع يبماري ها و آفات
وسعه پايدار كشاورزي مبتني بر تغيير اقليم
وانين زيست محيطي وتغيير اقليم و مديريت انرژي متناسب با تغيير اقليم
 

19- محيط زيست انساني و توسعه پايدار :
مديريت، برنامه ريزي و آموزش محيط زيست
روش ها و رويكردهاي نوين و پايدار در حوزه محيط زيست انساني
استاندارسازي، سيستم هاي مديريتي،ايمني، بهداشت و محيط زيست
آلودگي ها (آب،خاك،هوا،صوت) و تغييرات اقليمي
مديريت انرژي ، گردشگري، ارزيابي و آمايش سرزمين
اقتصاد،حقوق، اخلاق و فرهنگ محيط زيست
تنوع زيستي و توسعه پايدار ، مديريت پسماند و بازيافت
كاربرد فناوري هاي نوين در محيط زيست و نقش محيط زيست در توسعه پايدارمديريت، طراحي و برنامه ريزي شهري ، سيستم هاي اطلاعات جغرافيايي (GIS )

 

20- محيط زيست طبيعي و توسعه پايدار:
تنوع زيستي، حفاظت از زيستگاه ها و مناطق حفاظت شده
مديريت و حفاظت از پستانداران و آبزيان دريايي
جغرافيا و برنامه ريزي ( طبيعي، شهري، روستايي، گردشگري)
مديريت اكوتوريسم و توسعه پايدار
زمين شناسي زيست محيطي و مديريت پايدار جنگل و مرتع و ذخاير زنتيكي
مديريت بحران (سيل، زلزله، آتش سوزي در جنگل ها و مراتع، طوفان و گرد و غبار)
روش ها و رويكردهاي نوين و پايدار در حوزه محيط زيست طبيعي 

1- محيط زيست ،آب و فاضلاب:
انواع آلاينده هاي آب ، فاضلاب شهري و تصفيه آن
مهندسي آب و فاضلاب
فن آوري هاي نوين در پايش و حذف آلاينده هاي آب
تصفيه آب و فاضلاب براي مصارف شهري و صنعتي
خشك شدن تالاب ها و علل خشكسالي سال هاي اخير
مديريت كاهش آلودگي آب هاي سطحي و زيرزميني
اثرات زيست محيطي افت آب هاي زيرزميني
استانداردهاي كيفي آلودگي آب و حدود مجاز آلاينده ها و پساب هاي تصفيه شده
مديريت و استفاده مجدد از پساب و لجن فاضلاب
روش هاي نوين آبياري مديريت و بهره برداري از منابع آب جهت افزايش بهره وري در بخش كشاورزي

 

22- محيط زيست ، هوا و صوت:
پايش و كنترل آلاينده هاي خروجي از منابع ثابت و متحرك
ارائه و بررسي طرح هاي جامع كاهش آلودگي هوا
شناسايي و كنترل آلودگي هاي صوتي
پهنه بندي آلودگي هوا با استفاده از سيستم اطلاعات جغرافيايي (GIS)
شناسايي و پايش آلاينده هاي هواي شهري و صنعتي
استانداردهاي كيفيت هواي شهري و محيط كار
ريزگردها و اثرات زيست محيطي آن
مدل سازي انتشار آلودگي هوا و ابعاد بهداشتي و روانشناختي تاثيرات آلودگي هوا
 
23- مهندسي محيط زيست و محيط زيست شهري:
ضاي سبز و محيط زيست شهري
شهرها و سيستم مديريت محيط زيست ، شهرنشيني و اثرات زيست محيطي آن
اثرات زيست محيطي طرح هاي عمراني و شهرسازي درشهرها
اصول مهندسي و كنترل آلاينده هاي محيط زيست در شهرها
سائل محيط زيست كلان شهرها ، مديريت محيط زيست و توسعه پايدار شهرها
ارزيابي اثرات زيست محيطي و مهندسي محيط زيست در شهرها
مل و نقل شهري، اثرات و راهكارهاي زيست محيطي آن
كاربرد فناوري هاي نوين در پايش و حذف آلاينده هاي محيط زيست
كولوژي شهري ، شهر سبز و مكانيسم هاي توسعه پاك
توسعه صنعتي و راهكارهاي كاهش اثرات آن ها
اثرات و روش هاي تجزيه و تحليل اثرات زيست محيطي پروژه ها در شهرها
ايمني ، بهداشت و محيط زيست شهري
طراحي شهري، بهسازي منظر و محيط زيست
نقش و جايگاه فضاي سبز در طرح‌‌هاي توسعه و عمران شهري و روستايي
اصول و مباني برنامه ريزي، طراحي و اجراي فضاي سبز و منظر شهري

 

24- توريسم ، گردشگري ، طبيعت گردي و توسعه پايدار:
گردشگري مذهبي در ايران ، باورهاي مذهبي و توسعه گردشگري
گردشگري و اقتصاد ملي ، گردشگري و توليد ملي
مديريت منابع انساني در صنعت گردشگري
استانداردسازي خدمات گردشگري
زير ساخت هاي گردشگري و صنايع وابسته
گردشگري به عنوان صنعت جايگزين
نظام بانكداري كشور و توسعه گردشگري
گردشگري و توسعه كارآفريني ،گردشگري و سرمايه گذاري
رويكردهاي نوين در صنعت گردشگريناوري اطلاعات و ارتباطات در صنعت گردشگري
اكوتوريسم و گردشگري معاصر
گردشگري و انرژي هاي نو و پايدار
آسيب شناسي مديريت گردشگري در ايران
ارزيابي نقش و مشاركت بخش خصوصي در صنعت گردشگري
موانع و محدوديت هاي فرهنگي موثر بر توسعه صنعت گردشگري
نظام مديريت بازاريابي در صنعت گردشگري كشور
گردشگري ، ايمني و امنيت ، گردشگري و محيط زيست
مديريت نام و نشان تجاري (برند) در مقاصد گردشگري
گردشگري شهري ، روستايي، عشايري ومدل هاي اقليمي
گردشگري، جغرافيا واكوسيستم هاي آبي وتالابي
گردشگري در سواحل ، گردشگري و امنيت
گردشگري درمناظق حفاظت شده، پارك هاي ملي وجنگلي
استراتژي هاي هدفمند كردن مديريت گردشگري
تغييرات آب و هوايي و گردشگري
گردشگري مذهبي ، فرهنگي
گردشگري و موزه ها ، ژئوتوريسم، اقتصاد و توسعه پايدار
گردشگري الكترونيك ، گردشگري و جهاني شدن
كردشگري و زنان ، گردشگري و معماري
گردشگري وموسيقي هاي محلي
نقش صنعت در اداره ي رشد حمل و نقل و گردشگري
آموزش و تورگرداني گردشگري
گردشگري ورزشي(كوهنوردي ،كويرنوردي، دوچرخه سواري توريستي، اسكي و... )

--------------------

كشاورزي وتوسعه پايدار
محيط زيست وتوسعه پايدار
منابع طبيعي وتوسعه پايدار
درياهاوتوسعه پايدار
شيلات و آبزيان وتوسعه پايدار
جنگل وتوسعه پايدار
مرتع وتوسعه پايدار
بيابان وتوسعه پايدار
دام و دامپزشكي وتوسعه پايدار
اقليم وتوسعه پايدار
توليدات گياهي ومحصولات زراعي توسعه پايدار
آبخيزداري و مديريت منابع آب وخاك و توسعه پايدار
كشاورزي ارگانيك و پايدار
به­نژادي و توليد گياهان زراعي و باغي
مديريت علف‍هاي هرز، آفات و بيماري‍ها
كاربرد علوم نانو در كشاورزي
مديريت ، اقتصاد ، ترويج و آموزش كشاورزي
مديريت تغذيه و آبياري در محصولات زراعي و باغي
كاربرد بيوتكنولوژي و كشت ­بافت در علوم كشاورزي
تاثير تنش­هاي زنده و غير زنده در توليدات كشاورزي
فيزيولوژي و اكولوژي عملكرد محصولات كشاورزي
تغذيه دام و طيور
فيزيولوژي دام و طيور
پرورش و تغذيه آبزيان
هواشناسي و بيوتكنولوژي كشاورزي
ژنتيك و اصلاح دام و طيور
نقش تكنيك ­هاي توليد مثلي در توليدات دامي
دامپزشكي (ميكروبيولوژي، پاتولوژي، ايمني شناسي)
زيست شناسي (گياهي و جانوري)
گياهان دارويي وكشاورزي
سايرمحورهاي مرتبط با كشاورزي، محيط زيست ومنابع طبيعي پايدار
كشاورزي و توسعه پايدار
منابع طبيعي و توسعه پايدار
آبخيزداري و مديريت منابع آب و خاك
مهندسي ژنتيك و اصلاح نباتات
مديريت ، ترويج و اقتصاد در بخش كشاورزي
علوم صنايع غذايي
علوم دامي و دامپزشكي
علوم شيلات و آبزيان
توليدات گياهي و علوم باغباني
علوم زراعت
علوم جنگل و مرتع
نانو تكنولوژي در كشاوزي
بيابان و بيابان زدايي
مديريت سوانح طبيعي و مديريت بهره وري از طبيعت
مديريت انرژي و توسعه پايدار
پدافند غيرعامل در كشاورزي و محيط زيست
تغييرات اقليمي و توسعه پايدار كشاورزي
زيست بوم پايدار و توسعه
محيط زيست انساني و توسعه پايدار
محيط زيست طبيعي و توسعه پايدار
محيط زيست ، هوا و صوت
محيط زيست ،آب و فاضلاب
مهندسي محيط زيست و محيط زيست شهري
توريسم ، گردشگري ، طبيعت گردي و توسعه پايدار

-------------------

آب، خاك،اقليم
اقتصاد كشاورزي
باغباني
صنايع غذايي
زراعت، اصلاح نباتات و به نژادي
علوم دامي و دامپزشكي
محيط زيست، منابع طبيعي و شيلات
گياهان دارويي
بيوتكنولوژي و نانوتكنولوژي
كشت و صنعت
گياه پزشكي
رسانه و آموزش در ترويج تغذيه سالم
روانشناسي و جامعه شناسي تغذيه
استانداردها و قوانين
پزشكي و بهداشت تغذيه اي

------------------------------------------

-      آب، خاك،اقليم
 
    نقش آب هاي نامتعارف در كشاورزي پايدار و توليد محصولات سالم
    خشكسالي و توسعه پايدار
    تغيير اقليم وكشاورزي
    مديريت اطلاعات خاك
    گرمايش زمين و تغيير اقليم
    مديريت منابع آب، چالشها و فرصتها
    مديريت الگوي كشت با تاكيد بر استفاده بهينه از خاك
    حاصلخيزي خاك و تغذية گياهي در مناطق شور
    برنامه ريزي آبياري در اراضي شور
    ميكروارگانيسم هاي مفيد خاكزي
    مديريت و تكنيكهاي مهار بيابان زايي

 

-      اقتصاد كشاورزي
 
    بررسي چالش هاي مالي ، اقتصادي ، بازرگاني و مديريتي در بخش كشاورزي
    بررسي اصول بسته بندي در بازاريابي صنعتي
    نقش مسائل اقتصادي بر سلامت، ايمني و امنيت غذايي
    ايجاد بازارهاي جديد، كارآفريني و توسعه بازار
    كاربرد انرژي هاي نوين در كشاورزي
    كنترل مصرف انرژي

 

-      باغباني

    بهينه سازي و مديريت نهاده هاي توليد در محصولات سالم و ارگانيك باغي
    نقش گياهان زينتي در بالا بردن سلامت روان جامعه
    فيزيولوژي، اصلاح و توليد سبزي و ميوه
    استفاده از  ژرم پلاسم ها و پايه هاي ژنتيكي بومي در اصلاح و توليد ارقام جديد
    مديريت و توسعه باغات و الگوهاي كشت
    بررسي اصول مكانيزاسيون در باغباني

 

-      صنايع غذايي
 
    غني سازي مواد غذايي
    اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي: نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه
     معرفي زنجيره ارزش صنايع غذايي
    اثرات فرهنگ غذا ، غذاهاي سنتي و بومي
    غذاهاي ارگانيك و فراسودمند بمنظور تامين سلامت، ايمني و امنيت غذايي
     روش هاي نگهداري مواد غذايي در سلامت آن ها
    ميكروبيولوژي مواد غذايي
    بيوتكنولوژي و نانوبيوتكنولوژي در صنايع غذايي
     ظرفيت سازي در حوزه غذا و تغذيه
    فرآوري و بسته بندي در تامين سلامت، ايمني و امنيت غذايي
    غذاهاي فراسودمند، پري بيوتيك و پروبيوتيك
     بهره وري مصرف انرژي در صنايع غذايي
    بهداشت مواد غذايي قبل و حين توليد ، توزيع و مصرف
    ورود مواد آلاينده به مواد غذايي
    حليت و صنايع غذايي

 

-      زراعت، اصلاح نباتات و به نژادي

    افزايش كارايي مصرف نهاده هاي كشاورزي
    كشاورزي ارگانيك
    تكنولوژي و فناوري بذر سالم
    گياهان جديد و فراموش شده در جهت بهبود تغذيه سالم انسان و دام
    كشاورزي بوم سازگار
    اكولوژي و فيزيولوژي گياهان زراعي
    كشاورزي دقيق
    كشاورزي و انرژي
    تاثير تنش­هاي زنده و غير زنده در توليدات كشاورزي
    نقش اصلاح نباتات در ميل به كشاورزي سالم
    ژنتيك و تنوع زيستي
    بيوتكنولوژي و نانوتكنولوژي در كشاورزي سالم
    بررسي اصول مكانيزاسيون در زراعت

 

-      علوم دامي و دامپزشكي

    اصول مديريت و پرورش دام و طيور سالم
    صنايع كنسروسازي فرآورده هاي دامي
    دستاوردهاي نوين در مديريت نگهداري و بسته بندي فرآورده هاي خام دامي
    تغذيه سالم  نشخواركنندگان و طيور
    ژنتيك و اصلاح نژاد در راستاي توليدات سالم
    تعيين سطوح بهينه مصرف پسماندها و اثر آن ها بر دام
    مباني كلينيكال پاتولوژي
    بيماري هاي مشترك انسان و دام
    بهداشت و بيماري هاي دام و طيور

 

-      محيط زيست، منابع طبيعي و شيلات

    بررسي اثر تجمع زيستي آلاينده ها ي محيطي در زنجيره غذايي
    كاربرد ضايعات محصولات كشاورزي
    محيط زيست و و توليد سالم
    استفاده بهينه از كود و سم و راههاي كاهش باقيمانده اين نهاده ها در عرصه كشاورزي
    راه كارهاي اجرايي كنترل زايدات فعاليت هاي شهري و صنعتي به عرصه كشاورزي(كمپوست، لجن فاضلاب، پسابها و ...)
    تنوع زيستي و امنيت غذايي
    مباني بهداشت و پرورش آبزيان
    بررسي نقش مصرف آبزيان در سلامت انسان
    فراوري و توليد فرآورده هاي نوين شيلاتي
    فرآورده هاي ارگانيك دريايي
    قوانين جرايم زيست محيطي

 

-      گياهان دارويي

    نقش گياهان دارويي در استفاده كمتر از داروهاي شيميايي
    جايگزيني و فرهنگ سازي گياهان دارويي
    گياهان دارويي ، اكولوژي و اكوفيزيولوژي
    گياهان دارويي فرآوري، بسته بندي و صنعت
    گياهان دارويي و بهره برداري از منابع طبيعي

 

-      بيوتكنولوژي و نانوتكنولوژي

     اصول بيوتكنولوژي و نانوتكنولوژي در توليدات سالم
    تاثير گياهان تراريخته بر محيط زيست و ارائه راهكارها به منظور رفع اثرات سوء آن ها
    بيوتكنولوژي و پالايش زيستي
    ايمني زيستي و مخاطرات فناوري زيستي

 

-      كشت و صنعت

    ابعاد نظري و جايگاه كشت و صنعت‌ها در نظام‌هاي بهره‌برداري كشاورزي
    قوانين و مقررات، و برنامه‌ها و سياست‌هاي دولت‌ها و توسعه كشت و صنعت‌ها
    جنبه هاي پايداري و زيست محيطي كشت و صنعت‌ها
     ارزش افزوده وبهره وري در توسعه كشت و صنعت‌ها

 

-      گياه پزشكي

     مديريت تلفيقي آفات،بيماريهاي گياهي،علف هاي هرز و توسعه پايدار
    اصول و مباني دفع آفات و توليدات سالم
    معرفي و شناخت عوامل بيماريزاي گياهي
    روش هاي نوين در كنترل و مديريت علف هاي هرز در جهت استفاده كمتر از سموم

 

-      رسانه و آموزش در ترويج تغذيه سالم

    نقش رسانه ها در سلامت جامعه
    نقش رسانه ها در اطلاع رساني و فرهنگسازي در مورد توليد، عرضه و مصرف محصول سالم
    گردشگري و تغذيه سالم
    تاثير فناوري هاي ارتباطي نوين بر سلامت جامعه

 

-      روانشناسي و جامعه شناسي تغذيه

     بررسي جامعه شناسي تغذيه ايران و جهان
    واكنش هاي رواني به رژيم هاي مختلف تغذيه اي
    غذا و سلامت جامعه
    نقش تغذيه در سلامتي و رفتار جوانان
    نقش تغذيه در سلامت جامعه
    گردشگري و محيط زيست
    سبك زندگي كشورها در مسائل تغذيه اي

 

-      استانداردها و قوانين

     مباني استانداردها و چالش هاي بومي كردن آن
    معرفي استانداردها و قوانين ملي و بين الملل
     نقش استانداردهاي زيست محيطي در توليد محصول سالم
     استاندارد هاي جهاني مكمل هاي غذايي و رژيمي

 

-      پزشكي و بهداشت تغذيه اي

    مباني استانداردها و چالش هاي بومي كردن آن
    معرفي استانداردها و قوانين ملي و بين المللي محصولات سالم
     نقش استانداردهاي زيست محيطي در توليد محصول سالم
     استاندارد هاي جهاني مكمل هاي غذايي و رژيمي
    نظام بيمه اي محصولات كشاورزي

نظرات