يشرفت سريع علوم كامپيوتر و گسترش روزافزون كاربرد آن در تحقيقات علمي، صنايع، اقتصاد، پزشكي و غيره ضرورت دستيابي و بهره برداري هرچه بيشتر از اين علم را آشكار مي سازد. دانش و فناوري كامپيوتر به بررسي يا تحليل و ارزيابي فرايندها و سامانه هاي دريافت، نگهداري، پردازش و استخراج اطلاعات در همه ابعاد و طراحي سيستم هاي كارا براي انجام آن مي پردازد. بخش نرم افزار آن به طراحي و توليد ابزارهاي مهم نرم افزاري و نيز طراحي، تحليل و پياده سازي الگوريتم ها و سيستم هاي نرم افزاري مناسب معطوف است. به همين خاطر دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهركرد در راستاي ايفاي بخشي از رسالت علمي و پژوهشي خويش اقدام به برپايي اولين كنفرانس ملي ايدههاي نو در مهندسي كامپيوتر در شهريورماه 1394 نموده است. هدف از برگزاري اين همايش ايجاد فرصت مناسب براي تبادل هر چه بيشتر علوم و دستاورد هاي جديد در رشته مهندسي كامپيوتر و فناوري اطلاعات با متخصصان، توسعه و ارتقاء سطح دانش مهندسي كامپيوتر در كشور، معرفي تحقيقات روز در حوزه هاي مختلف مهندسي كامپيوتر و فناوري اطلاعات، تشويق محققان براي انجام كارهاي پژوهشي مي باشد. از اينرو دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهركرد اولين كنفرانس ملي ايدههاي نو در مهندسي كامپيوتر را با هدف رشد و توسعه دانش و فناوري كامپيوتر در دو بخش مقالات عادي و پوستري برگزار ميكنند.
تأكيد كنفرانس بر جنبههاي بنيادي، كاربردي، راهبردي، و توسعهاي است كه از سودمندي خاص در سطح كشور برخوردارند. از تمامي محققين و دانشگاهيان دعوت ميشود تا با ارسال مقاله و شركت در كنفرانس با تبادل يافتههاي علمي پژوهشي، و كاربردي خود موجب پرباري و اثربخشي همايش در راستاي اهدافش باشند.
محورهاي كنفرانس:
مهندسي نرمافزار، فناوري اطلاعات و سيستمهاي توزيع شده
(فناوريهاي مهندسي نرمافزار، آزمون و ارزيابي نرمافزار، بازمهندسي نرمافزار، مهندسي وب، طراحي پايگاه داده، سيستمهاي تطبيقپذير، معماري نرمافزار و شيوههاي ارزيابي آن، رايانش ابري، مدلسازي و ارزيابي، محاسبات اينترنتي و تورين و خوشهاي، پايگاههاي دادهاي توزيع شده، فناوري اطلاعات)
هوش مصنوعي و پردازشهاي هوشمند
(يادگيري ماشين، برنامهريزي در هوش مصنوعي، پردازش تصوير، پردازش گفتار، بينايي ماشين، شناسايي الگو، دادهكاوي، پردازش زبان طبيعي، ترجمه ماشيني، پردازش متن، تحليل و استنتاج محتوايي، تعامل انسان و ماشين، امنيت اطلاعات)
شبكههاي كامپيوتري و سيستمهاي انتقال داده
(شبكههاي كامپيوتري، شبكههاي موردي و سنسوري، شبكههاي چندرسانهاي، شبكههاي بيسيم و موبايل، امنيت شبكه)
سيستمهاي ديجيتال و معماري كامپيوتر
(معماري كامپيوتر، معماري سيستمهاي حافظه، قابليت اطمينان و آزمونپذيري، معماريهاي موازي و چندهستهاي، مدلسازي و ارزيابي كارآيي سيستمهاي ديجيتال، مدارهاي مجتمع ديجيتال در مقياس بسيار بزرگ، سيستمهاي نهفته و بيدرنگ، معماري سيستمهايديجيتال بامصرف توان پايين، معماري پردازندههاي سيگنالديجيتالوخاصمنظوره)
كاربرد كامپيوتر در علوم مهندسي