همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی

همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی

گروه علوم و صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تربت حيدريه اين افتخار را دارد كه با همكاري دانشگاهها، موسسات و نهادها و انجمن هاي علمي و تحقيقاتي و توليدي دخيل در امر غذا اولين همايش علوم و فناوريهاي نوين در صنايع غذايي را در مقياس ملي برگزار نمايد. اين همايش  با استعانت از پروردگار متعال و با تلاش  اعضاي هيئت علمي، محققان و دانشجويان عزيز در ديماه 1393 برگزار مي گردد.

 

محورهاي همايش:

-روش هاي نوين فراوري موادغذايي

-روش هاي نوين نگهداري موادغذايي

-نانوتكنولوژي و بيوتكنولوژي در صنايع غذايي

-غذاهاي فراسودمند و ارگانيك

-بهداشت و ايمني مواد غذايي

-بسته بندي در صنايع غذايي

-فرآوري و بهينه سازي استفاده از پسماندهاي صنايع غذايي  و كشاورزي

-طراحي مواد غذايي براي بيماران، نوزادان و افراد مسن و ماموريت هاي ويژه - فضايي و نظامي

-ارزش غذايي محصولات بومي(فرآوري- نگهداري- عرضه)

-افزودني ها در صنايع غذايي

-توليد فرآورده هاي غذايي رژيمي

-مهندسي فرايند در صنايع غذايي

-سموم و تركيات ضد تغذيه اي در مواد غذايي

-نقش تغذيه در سلامت جامعه

-تغيير اقليم و امنيت غذايي

-نوآوريها در زراعت، فراوري و بسته بندي زعفران

-چالشها، ضرورتها و راهكارهاي شكل گيري شركتهاي دانش بنيان در حوزه صنايع غذايي و كشاورزي

نظرات