حدود 400 سال پيش، با انقلاب صنعتي در اروپا و فراگير شدن آن در سراسر جهان، سمت سوي انرژي مصرفي جهان از انرژي هاي تجديدپذيري همچون خورشيد و باد به انرژيهاي فسيلي تجديد نشونده تغيير يافت. در كنار فوايدي كه اين تغيير به همراه داشت، دستاوردهاي ناگواري را به ارمغان آورد كه آلايندگي زيست محيطي و تغيير اقليمي مهمترين آنها است. پس از بروز مشكلات برشمرده شده، بحرانهاي نفتي دهه 1970 ميلادي موجب گرديد استفاده از انرژيهاي تجديد شونده از رونقي دوباره برخوردار گردند.
ايران نيز از اين قاعده مستثني نبوده و با تشكيل سازمان انرژي هاي نو ايران در سال 1374، سعي گرديد علاوه بر پايدار سازي و تنوع بخشي منابع انرژي، در صيانت از محيط زيست كشور با استفاده از انرژي هاي تجديد شونده، به عدم خام سوزي و مصرف بالاي انرژي هاي فسيلي كشور كمك گردد.
از اين رو شركت هم انديشان انرژي كيميا، به عنوان كلينيك تخصصي انرژي هاي پذير و مجري همايشهاي تخصصي حوزه نفت و انرژي، در نظر دارد در قالب فعاليتهاي علمي خود، با حمايت انجمن مهندسي شيمي ايران، انجمن انرژي خورشيد ايران، دانشگاه صنعتي تفرش، پس از برگزاري نخستين همايش ملي انرژي باد و خورشيد ايران را در چهارم اسفند 1390 در مركز همايشهاي صدا و سيما (تهران) ، دومين دوره اين همايش را در سوم اسفند 1391 در همين مكان برگزار نمايد. كارشناسان اين شركت علاوه بر چاپ مقالات مختلف در خصوص انرژي هاي تجديد پذير در سطح داخل و خارج كشور، برگزاري دو دوره پياپي همايش بيوانرژي ايران در مهر ماه سالهاي 1389 و 1390 را در كارنامه خود دارند.
اهداف همايش ملي انرژي باد و خورشيد
محورهاي همايش انرژي باد و خورشيد