0
روز

محورهای همایش:
سلامت، ایمنی و کیفیت گوشت
کنترل کیفی در زنجیره تولید (از مزرعه تا سفره)
استانداردهای بهداشتی و نظارتی (ملی و بین المللی)
روش های نوین تشخیص و کنترل بیماری های دام، طیور و آبزیان و زئونوزهای غذازاد (food borne)
مدیریت باقیمانده داروها، هورمون ها، آلاینده ها و سموم
سیستم های ردیابی (Traceability) و تضمین کیفیت
فناوری ها و نوآوری در تولید و فرآوری
اصلاح نژاد دام و بهبود ژنتیک برای افزایش بهره وری و کیفیت گوشت
مدیریت پیشرفته تغذیه دام و طیور و آبزیان
فناوری های نوین کشتارگاه ها (اتوماسیون، رعایت اصول بهداشتی در کشتار)
تکنیک های نوین فرآوری، نگهداری و بسته بندی گوشت (مانند MAP، HPP)
توسعه محصولات گوشتی فراسودمند (Functional Meat Products)
پایداری و محیط زیست
مدیریت منابع آب و انرژی در تولید گوشت
کاهش ردپای کربن و گازهای گلخانه ای
مدیریت پسماند و ضایعات کشتارگاهی (تبدیل به محصولات با ارزش افزوده)
کشاورزی احیاکننده (Regenerative Agriculture) و دامپروری پایدار
تعادل بین تقاضای گوشت و حفظ منابع طبیعی
بازار، اقتصاد و زنجیره تامین
تحلیل روندهای بازار مصرف داخلی و جهانی
چالش ها و فرصت های صادرات گوشت
بهینه سازی زنجیره تامین و کاهش ضایعات
مدل های کسب وکار نوین در صنعت گوشت
تاثیر نهاده ها (خوراک دام، انرژی) بر قیمت تمام شده
تغذیه، سلامت مصرف کننده و روندهای مصرف
نقش گوشت در تغذیه سالم و امنیت غذایی
پاسخ به نگرانی های سلامت مرتبط با مصرف گوشت
روندهای مصرف کننده: گوشت های ارگانیک، محلی، پرورش خاص (Grass-fed)
جایگزین های گوشت (Plant-based, Cultured Meat) و تاثیر آن بر بازار
فرهنگ مصرف و آموزش تغذیه ای به جامعه
سیاست گذاری، قوانین و حمایت ها
سیاست های حمایتی دولت برای توسعه صنعت
استانداردسازی و هماهنگی قوانین ملی با مقررات بین المللی
نظام های بیمه ای و مدیریت ریسک در صنعت پرورش دام، طیور و آبزیان
نقش تشکل های صنفی در توسعه و رفع چالش ها
امنیت زیستی و مقابله با تهدیدات (بیماری های همه گیر دام، طیور و آبزیان)
رفاه دام و اخلاق حرفه ای
استانداردهای رفاه دام، طیور و آبزیان در پرورش، حمل و نقل و کشتار
تاثیر رعایت اصول رفاه بر کیفیت گوشت
مسئولیت اجتماعی بنگاه های فعال در صنعت گوشت
شفافیت و اطلاع رسانی به مصرف کننده
آینده نگاری صنعت گوشت
تاثیر فناوری های تحول ساز (هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، کلان داده و ...)
سناریوهای آینده تولید و مصرف پروتئین
آمادگی برای تغییرات اقلیمی و چالش های نوپدید
سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه برای آینده