0
روز
محورهای همایش:
علوم کشاورزی و محیط زیست کشاورزی ارگانیک و پایدار
روش های پایش ایمنی ، سلامت و کیفیت محصولات کشاورزی
کاربرد علوم نانو در کشاورزی
محصولات تراریخته ، مزایا و چالش ها
بیوتکنولوژی در علوم کشاورزی
گیاه پزشکی و مدیریت آفات و بیماری ها در کشاورزی
به زراعی و به نژادی در تولید گیاهان زراعی و باغی
مدیریت پایدار منابع در زراعت و کشاورزی
منابع طبیعی ، محیط زیست و آمایش سرزمین
مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزش کشاورزی
مکانیزاسیون و ماشین های کشاورزی
ترویج و توسعه ی روستایی در بخش کشاورزی
علوم دامی و دامپزشکی تغذیه دام و طیور
فیزیولوژی ، ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور
شیلات و آبزیان
دامپزشکی ( میکروبیولوژی ، پاتولوژی ، ایمنی شناسی)
مدیریت و پرورش ، بهداشت و ایمنی دام وطیور
رویکردهایی نوین در علوم دام و دامپزشکی
کاربرد بیوتکنولوژی در صنعت دام و طیور
نقش علوم دامی در توسعه پایدار
علوم صنایع غذایی تکنولوژی تولید و فرموله کردن محصولات غذایی
روش های نوین در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
کنترل سلامت و کیفیت محصولات غذایی
بسته بندی و حمل و نقل محصولات غذایی
کاربرد بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
تصفیه ی فاضلاب در صنعت غذا
نانو تکنولوژی در صنایع غذایی
کاربرد مواد افزودنی طبیعی در صنعت غذا
غذاهای فراسودمند
محصولات غذایی سنتی و بومی
کاهش یا حذف ترکیبات ضد تغذیه ایی و آلاینده ها در فراورده های غذایی
کاهش و بازیافت محصولات ثانویه ی صنعت غذا
محصولات غذایی مورد استفاده در جیره ها غذایی خاص
اسناد ، قوانین و استانداردها در حوزه ی سلامت ، کیفیت و امنیت غذایی
تاثیر تغییرات اقلیمی ، اپیدمی ها و حوادث طبیعی در سبد غذایی
سوء تغذیه و گرسنگی پنهان
نقش دولت ها در تامین امنیت غذایی
اقتصاد مقاومتی و امنیت غذایی
نقش ارتباط بین صنعت و دانشگاه در امنیت غذایی
سایر محورهای مرتبط با سلامت ، کیفیت و امنیت غذایی