نوزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی

نوزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی

محورهای کنفرانس:

علوم صنایع غذایی

صنایع روغن
غنی سازی مواد غذایی
صنایع فرآورده های لبنی
فرمولاسیون مواد غذایی
صنایع فرآورده های غلات
صنایع فرآورده های گوشتی
امنیت و ایمنی مواد غذایی
بحران آب و صنایع غذایی
صنایع بسته بندی مواد غذایی
ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
سایر پژوهش های نوین در صنایع غذایی
کشاورزی ارگانیک

تغذیه دام و طیور
فیزیولوژی دام و طیور
پرورش و تغذیه آبزیان
ژنتیک و اصلاح دام و طیور
کشاورزی ارگانیک و پایدار
کشاورزی ارگانیک و پایدار
کاربرد علوم نانو در کشاورزی
زیست شناسی (گیاهی و جانوری)
هواشناسی و بیوتکنولوژی کشاورزی
مدیریت علف‍های هرز، آفات و بیماری‍ها
به نژادی و تولید گیاهان زراعی و باغی
مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزش کشاورزی
نقش تکنیک های تولید مثلی در تولیدات دامی
فیزیولوژی و اکولوژی عملکرد محصولات کشاورزی
مدیریت تغذیه و آبیاری در محصولات زراعی و باغی
کاربرد بیوتکنولوژی و کشت بافت در علوم کشاورزی
تاثیر تنش های زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی
دامپزشکی (میکروبیولوژی، پاتولوژی، ایمنی شناسی)
و سایر محورهای مرتبط با کشاورزی ارگانیک
امنیت غذایی

نفش دولت در امنیت غذایی
نقش اقتصاد مقاومتی در امنیت غذایی
صنایع بسته بندی و حمل ونقل در امنیت غذایی
قوانین موضوعه در حوزه سلامت وامنیت غذایی
نقش محیط زیست ومنابع طبیعی در امنیت غذایی
نقش ارتباط بین صنغت و دانشگاه در امنیت غذایی
و سایر محورهای مرتبط با امنیت غذایی

نظرات