اولین همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت

اولین همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت

محورهای کنفرانس:

۱.روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
۲.میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
۳.گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
۴.بسته بندی مواد غذایی
۵.غذاداروها و غذاهای فراسودمند
۶.غذاهای سنتی و بومی
۷.ترکیبات ضد تغذیه ای و آلاینده ها در فراورده های کشاورزی و غذایی
۸.کاهش و بازیافت ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
۹.کشاورزی ارگانیک و پایدار
۱۰.فناوری های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
۱۱.تولید و بهبود جیره های غذایی خاص و مواد غذایی رژیمی
۱۲.کاهش مصرف و افزایش بهره وری منابع انرژی
۱۳.پدافند غیرعامل و امنیت زیستی
۱۴.محصولات تراریخته، مزایا و چالش ها
۱۵.اسناد، قوانین و استانداردها در حوزه ایمنی و امنیت غذایی
۱۶.تغییرات اقلیم، اپیدمی ها و حوادث ناخواسته طبیعی
۱۷.شناسایی چالش های ملی و راهبردهای برون رفت
۱۸.دانش تولید مواد اولیه در صنایع غذایی با هدف کاهش وابستگی
۱۹.سوء تغذیه، گرسنگی پنهان، عادت¬ها و رژیم های غذایی ناسالم
۲۰.سبد غذایی مطلوب و اقتصاد خانواده
۲۱.بازاریابی و اقتصاد دانش بنیان
۲۲.سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت

نظرات